Kontaktni podatki
PROFIDTP d.o.o.
Gradišče VI 4
1291 ŠKOFLJICA
Slovenija

Kontakt:
Darko Švetak
041 797 158
info@profidtp.si

ZALOŽNIŠTVO V založništvu smo doma. Že več kot desetletje izdajamo daleč najboljšo revijo za industrijo – revijo IRT3000. Obvladamo pripravo vseh vrst tiskovin, kot so časopisi in revije, brošure, zloženke, letaki, panoji, vsebine za sejemske predstavitve …

ORGANIZACIJA DOGODKOV Redno nastopamo na sejmih – doma in v tujini. Vsako leto organiziramo tudi strokovni dogodek Industrijski forum IRT. Strankam zagotavljamo celovito pomoč pri organizaciji dogodka ali sejemskega nastopa.

OBLIKOVANJE Obvladamo grafično oblikovanje za razne namembnosti. Oblikujemo celostno grafično podobo podjetja ali pripravimo grafično zasnovo časopisa ali revije. Lahko vam tudi svetujemo glede izbire medija in uredimo tisk ter dostavo končnih izdelkov. Izdelujemo spletne strani na ključ.

Prodajna akcija

Vi napišete, mi izdamo vašo knjigo
Čas je, da izdate svojo (prvo) knjigo! Zavedamo se, kako dragoceno je strokovno znanje. Pri reviji IRT3000 smo v zadnjih nekaj letih založili in izdali že pet strokovnih knjig, dve pa sta tik pred izidom. Nekatere so postale nepogrešljiv pripomoček zaposlenih v proizvodnih podjetjih in so prave prodajne uspešnice. Bo v kratkem med njimi tudi vaša?

Pri reviji IRT3000 imamo bogate izkušnje na področju založništva, zato želimo z javnim povabilom podpreti strokovnjake, ki želijo svoje znanje deliti v strokovnih publikacijah ali priročnikih. Če se je tudi v vaši profesionalni karieri nabrala cela vrsta primerov iz prakse, če imate strokovno znanje, za katerega nočete, da bi šlo v pozabo, če ste dolga leta raziskovali neko strokovno področje in bi radi svoja dognanja delili tudi z drugimi – potem je zdaj pravi čas, da se nam oglasite. Potegnite iz predala svoje bloke z zapiski, preglejte svoj arhiv in materiale, in se nam oglasite. Poskrbeli bomo, da boste že kmalu lahko prelistali svoj priročnik, knjigo ali strokovno publikacijo! Založniška ekipa revije IRT3000 bo poskrbela za vse potrebno in krila stroške izida knjige. To pomeni, da avtorju ne bo treba skrbeti za lektoriranje in prevajanje, oblikovanje in postavljanje knjige, za tisk in distribucijo, za marketing in prodajo. Vse to bo naša skrb. Na vas je le, da pripravite strokovne vsebine s katerega izmed področij, ki jih pokriva revija IRT3000.

Avtorje vabimo, da na spletni strani https://www.irt3000.si/javnopovabilo/ izpolnijo prijavnico in nam jo pošljejo na e-naslov simona@irt3000.si ali pa izpolnite spodnji obrazec. Strokovna komisija bo prijave preučila in izbrala ustrezne. Z izbranimi avtorji bomo podpisali pogodbo o sodelovanju. Izdajatelj si pridržuje pravico, da ne izbere nobenega avtorskega dela iz tega javnega povabila.

Za vsa dodatna pojasnila lahko pokličete na telefonsko številko 051 322 442.

https://irt3000.com/javnopovabilo/