Abb inženiring d.o.o.

ABB (ABBN: SIX Swiss Ex) je vodilno svetovno tehnološko podjetje, ki spodbuja preobrazbo družbe in industrije za doseganje bolj produktivne in trajnostne prihodnosti. S povezovanjem programske opreme s svojim portfeljem elektrifikacije, robotike, avtomatizacije in pogonske tehnike, ABB premika meje tehnologije in tako omogoča nove vrhunske zmogljivosti. ABB se lahko ozre na uspešno več kot 130-letno zgodovino. Uspeh podjetja temelji na nadarjenosti okoli 110.000 zaposlenih v več kot 100 državah.

 

FANUC Adria d.o.o.

FANUC se ponaša s skoraj 60-letnimi izkušnjami v razvoju naprav za numerično krmiljenje, več kot 27,5 milijoni izdelkov po vsem svetu in več kot 8000 zaposlenimi, ter je tako eden vodilnih globalnih proizvajalecev na področju industrijske avtomatizacije. Naj gre za industrijske robote, sisteme CNC, žično erozijo, stroje za injekcijsko brizganje ali vertikalne obdelovalne centre, nič nam ni ljubo bolj kot avtomatizacija.

 

HOFFMANN GROUP

Hoffmann Group kot vodilni sistemski partner za industrijsko orodje povezuje kompetenco trgovanja, proizvajalca in storitev. Več kot 90.000 kataloških izdelkov vključno z izdelki 500 vodilnih svetovnih blagovnih znamk. Imamo tudi lastno blagovno znamko vrhunskega industrijskega orodja GARANT in kakovostno blagovno znamko industrijskega orodja HOLEX. Profesionalna orodja so naša strast že od 1919. Uvrščeni smo med prednostne dobavitelje za mala podjetja, srednje velike proizvajalce, velika industrijska podjetja in povezane skupine po vsem svetu. Poleg orodja za odrezovanje, vpenjanje, brusnega in rezalnega orodja, ponudba obsega še ročno orodje, osebno varovalno opremo, delavniško pohištvo in še veliko več.