Kontaktni podatki
CADCAM Lab d.o.o.
Gerbičeva ulica 110
1000 Ljubljana
Slovenija

Kontakt:
David Celestina
+386 1 426 73 33
David.Celestina@cadcam-group.eu

Podjetje CADCAM Lab je član CADCAM Group, ki je že 30 let eden izmed vodilnih ponudnikov PLM (Product Lifecycle Management) programskih rešitev v JV Evropi ter zanesljiv partner pri razvoju izdelkov in digitalni transformaciji. Smo sistemski integrator in zagotavljamo vrhunsko programsko opremo ter inženirske storitve za mehanske, električne in elektronske sisteme. Imamo veliko izkušenj v panogah, kot so: avtomobilska, letalska, elektronika, strojegradnja in orodjarstvo ter številnih drugih. Naše programske rešitve in storitve uporablja veliko vodilnih proizvodnih podjetij v Sloveniji.

Prodajna akcija

V podjetju CADCAM Lab od 15. do 30. 6. 2021 nudimo 10 % popusta na nakup ali najem katerekoli CAD, CAM, CAE in PLM programske rešitve podjetja Dassault Systemes, kot so CATIA, SIMULIA, ENOVIA, DELMIA in platforma 3DEXPERIENCE.

Prav tako vam nudimo 20 % popusta na vse naše inženirske storitve. Naši izkušeni inženirji so vam na voljo ne glede na to, ali gre za 3D-oblikovanje, simulacije, razvoj tehnološkega modela ali razvoj dokumentacije.

Za vse študente strojništva in sorodnih tehničnih disciplin, ki želijo pridobiti znanja iz strukturnih simulacij v programskem okolju SIMULIA Abaqus, pripravljamo tudi tridnevno Mednarodno poletno šolo strukturnih simulacij, ki bo potekala od 12. – 14. julija 2021. Prijavite se tukaj.

CADCAM - 30 let
CADCAM - CATIA in 3DEXPERIENCE
CADCAM - DELMIA Ortems
CADCAM - MEDNARODNA POLETNA ŠOLA STRUKTURNIH SIMULACIJ, 12.-14.7.2021
CADCAM - SIMULIA Portfolio